Kickstart

Kickstart er et gratis tilbud hver onsdag klokken 19-21 for medlemmer af NKK. Det er primært tiltænkt de der enten er nye i klubben, mangler en fast klatremakker, gerne vil have lidt tips og tricks fra mere erfarne klatrere eller bare savner lidt flere strukturerede aktiviteter i klubben. Alle er velkomne, uanset niveau og erfaring. Der er således ikke tale om decideret organiseret træning, men mere organiseret hygge omkring klatringen. Dette krydret med gode råd, tips og tricks samt diverse træningslege.

Trænere på Kickstart

Der er en gruppe af aktive kickstarttrænere, der fordeler “vagterne” mellem sig og sørger for at der bliver afholdt kickstart hver onsdag. Der fordeles vagter på halvårlige trænermøder, og løbende i løbet af sæsonen.

Man behøver ikke været meget erfaren klatrer for at blive kickstarttræner da stemningen er afslappet, og nye trænere altid arbejder sammen med mindst én erfaren træner. Det vigtigste er, at du har lyst og energi til at dele den viden du har, og til at sætte andre klatrere i gang med øvelser.

Hvis du er interesseret i at blive kickstarttræner kan du snakke med en kickstarttræner, kontakte en af tovholderne eller melde dig ind i og skrive på facebookgruppen – NKK Kickstart træner 0.2

Kickstart-tovholdere

Tovholderne sørger for at afholde trænermøder, rekruttere nye trænere samt sikre at alle kickstartvagter er besat.