Boulderen

Nørrebro Klatreklub råder over intet mindre end 300 m2 bouldervæg midt på Nørrebro. Boulderhallen, som tidligere var en sporvognsremise, ligger på Bragesgade 5 i Nørrebrohallen og giver fantastisk mulighed for at opleve klatring på alle niveauer.

Sektion 1 - Overhænget

Bouldering er klatring på lavere sten eller specialdesignede vægge (engelsk: boulder: stor sten), typisk 3-4 meter. Der klatres uden sele, men istedet bruger man madrasser (indendørs) eller crash-pads (udendørs) til at falde på. Bouldering er klatring i dens reneste form og er generelt mere fysisk og dynamisk sammenlignet med traditional klatring.

Alt du behøver er blot et par klatresko og lidt kalk – så det er super nemt at komme i gang!

Bouldervæggen er opdelt i tre overordnede sektioner som byder på klatring i forskellige stilarter lige fra overhængende tagklatring til delikat fodarbejde på slabbet. Dertil har vi indrettet et loungeområde med henblik på opvarming, klatrespecifik styrkertræning eller bare til at hænge ud. Der er selvfølgelig også kønsopdelte omklædningsfaciliteter med bad og toilet samt opbevaringsskabe, så du har mulighed for at låse dine værdigenstande inde mens du klatrer.væginddeling

Sektion 3

I NKK arbjeder vi løbende på at forbedre faciliteterne så der er noget for enhver smag og evne til fordel for alle klubbens medlemmer. Hvis du går rundt med en god idé til forbedringer eller med et brændende ønske om at få indflydelse i din klatreklub så send en mail til formand@nkk.dk

Rutebygning

Nørrebro Klatreklub er drevet af frivilligt arbejde og der er derfor også NKK’s egne medlemmer der står for at bygge problemer i boulderen. For at sikre problemer af høj kvalitet er der nedsat et rutebygningsudvalg, som også sørger for, at der er noget at klatre for enhver, hvad enten man er begynder eller ekspert.
Vi orfordrer alle NKKs medlemmer til at bygge problemer selv, da det er en udfordrende og lærerig proces. Hvis du har mod på at bygge et problem, kan du hive fat i en af de erfarne rutebyggere og få nogle tips til, hvordan du kommer i gang. Hvis du gerne vil i kontakt med rutebygningsudvalget kan du finde dem på facebook.

Der afholdes løbende rutebygger-workshops så hold øje med hjemmesiden for info.

 

klatring i hallenGrebvask/hyggeboulder

En gang om måneden giver vi alle en hånd med at rydde sektion af boulderhallen og vasker greb. I denne forbindelse afholder vi en række hygge-konkurrencer spredt henover året. Der bliver afholdt konkurrencer både for letøvede/eksperter og nogle er specielt henvendt til begyndere. Disse hyggeboulders er en oplagt chance for at teste dine færdigheder i en hyggelig og venskabelig atmosfære og samtidig  møde nogle af de andre medlemmer i NKK. Hvem ved, måske finder du en ny klatremakker?

 

_SAM7434

Træningsfaciliteter

I NKK ønsker vi at skabe stærke og dygtige klatrere. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af moderne træningsfaciliteter inden for klatrespecifik styrketræning.

Loungen, der er tiltænkt opvarming samt antagonisttræning, er indrettet med vægte, TRX trainers, yogamåtter og meget mere. Nedenfor loungen har vi et stort campusboard og en systemvæg med speciel henblik på opbygning af fingerstyrke.

Det nyeste tiltag på træningsfronten er vores custom-made sloperrail i loungen, som bla. har pull-up bars og hangboards fra Beastmaker.

_SAM7417    _SAM7436  _SAM7414   _SAM7440