BaNanna Park – klatring i hjertet af Nørrebro –

OBS MIDLERTIDIG LUKKET

BaNanna park ligger midt på Nørrebro på Nannasgade. Grunden, der tidligere var kraftigt forurenet er blevet totalt oprenset og lavet om til en flot park med boldbaner, legepladser, bordtennis og græsplæne.

I foråret 2010 blev den længe ventede klatrebue ved BaNanna park åbnet. Væggen er ca. 14 meter høj og byder på al slags klatring lige fra crimpet slab til hårdtpumpet klatring i det store tag. Angående valg af reblængde anbefaler vi et 40 m reb, hvis man vil være sikker på at komme ned igen på alle ruterne. Da væggen er 14 m høj siger det sig selv at et 30 m reb er nok på de lodrette linier, men også kun lige akkurat. Der finden ingen online ruteguide, men info om hver rute finden på væggen. Der er til hver en tid ruter i 5., 6., og 7. grad, dog flest i 6a-c. Væggen har plads til ca. 50 ruter, men antallet kan variere. Der er faste hængere på det meste af væggen, men tag et sæt ekspres slynger med hvis du vil klatre slabbet.

I sommeren vil vi afholde de klassiske NKK grill aftener i BaNanna Park. Ligeledes vil vi fra tid til anden afholde rutebyger aftener. Se forum eller facebook for yderligere info.

Angående rutebygning

Det er Nørrebro Klatreklub der står for rutebugningen i BaNanna Park og for at væggen fortsat skal være interessant er det vigtigt at der bygges nye ruter hele tiden. Ingen andre end os selv gør dette så det er vigtigt at vi alle hjælper til og bygger en rute en gang imellem. Husk at jo flere der bygger ruter, jo mere varierede vil de tilgængelige ruter være – også i din sværhedsgrad.

Har du ikke erfaring med hvordan det gøres kan du få et gratis lyn-kursus af én af vore erfarne rutebyggere. Rutebygning er nemt og sjovt og en rute kan bygges på et par timer. Kontakt os her for mere info.