Program for efteråret er klar

Kære NKK’ere

Så er den indendørs klatresæson for alvor gået i gang og det betyder at det er tid til NKKs famøse hyggeboulders! Én gang om måneden vil rydde en sektion og sætte en masse nye problemer op i alle sværhedsgrader. Disse hyggelige konkurrencer er en god mulighed for at stifte bekendskab med konkurrenceklatring og få testet formen på helt friske problemer. Der vil være noget for ALLE uanset niveau.

Det betyder immervæk at der skal vaskes en masse greb, og vi håber, at I kommer og giver en hjælpende hånd med. Det er altid super hyggeligt og samtidig er det en perfekt måde at få mødt nogle af NKKs mange medlemmer – måske finder du endda din nye klatremakker.

I ruteudvalget har vi fastlagt datoer for både grebvask og hyggeboulders helt frem til januar, så tjek kalenderen på hjemmesiden og hold øje med facebook. Som noget nyt vil vi også forsøge at sende en mail ud til alle vores medlemmer for at gøre opmærksom på grebvask.

Husk at NKK udelukkende er drevet af frivilligt arbejde, så vi forventer selvfølgelig at se en masse glade NKK’ere i den kommende tid!

Med venlig hilsen,

Ruteudvalget

Comments are closed.